Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam beszélnek a számok

Kicsikét bele másztam a számmisztikába csupán kíváncsiságból... Feliratkoztam egy hírlevélre és egész érdekes dolgokat olvashattam magamról és arról, hogy a születési dátumom hogyan befolyásolja az életemet... Nem tudom, akár igaz is lehet! Minden esetre az elemzés amit küldtek rólam az eléggé én vagyok... Ezt most te is elolvashatod. Rövid és velős.

 

Arra születtél, hogy megteremtsd és megvédd a saját szabadságod!

 
 

A sorsszámod az 5-ös

 
 
 

Zsuzsa, te arra születtél, hogy szüntelenül változz a korral, alkalmazkodj a gyorsan változó időkhöz. Eközben folyamatosan haladj előre, fejlődj, tanulj és add tovább a tanultakat. Biztos fellépésű, hajlékony, rugalmas ember vagy. Képes vagy arra, hogy szélsőségesen viszontagságos körülmények közepette is alkalmazkodj. Életed tele van nem várt fordulatokkal, melyekből mindig győztesen kerülsz ki, amennyiben képes vagy megőrizni hitedet.

 
 


Született humorérzékkel rendelkezel, mely segít átvészelni a nehéz időszakokat. Váratlan helyzetekben könnyedén feltalálod magad, nem esel kétségbe, hanem rögtönzöl. Őrizd meg nagyfokú szabadságod, hogy az életben semmi se akadályozzon meg az új lehetőségek kiaknázásában.

 
 


A szavak mestere vagy, kiváló prédikátor, a meggyőző képességed rendkívüli. Bízol az emberekben, és az emberek is bíznak benned. Törekszel arra, hogy jó ember légy. Keresed a dolgok értelmét és megpróbálod felismerni a jelenségek mögötti valódi jelentést. Amíg megőrzöd hited, addig képes vagy másoknak is adni optimizmusodból.

 

A spirituális gondolkodó vagy, aki mindig mélységében szemléli a dolgokat. Fontos, hogy ne ragadj le a felszínes részleteknél, és mindig törekedj a mélyebb megismerésre, ellenkező esetben soha nem teszel szert igazán komoly tudásra.

 

Elmélyült lelkületű vagy, aki mindenben és mindenkiben a megismerés mélységeit keresi. Alapvetően az élet spirituális megismerésében hiszel. Arra vágysz, hogy folyamatosan úton legyél fõleg befelé és kutathasd az élet nagy titkait.   

 

Szolgálatkész egyéniség vagy, aki a világot szeretné megváltani. Mindig mások érdekeit tartod szem elõtt, még azon az áron is, ha lemondasz saját vágyaidról. Idealista, álmodozó vagy, de önmagaddal szemben sokszor nem támasztasz nagy igényeket.